PROMOTIVE BLUE DYNAMIC

PROMOTIVE BLUE DYNAMIC

Promotive Blue

Aveți nevoie de o baterie universală? Bateriile VARTA® Promotive Blue acoperă cea mai largă gamă de aplicații, inclusiv toate vehiculele agricole, municipale, de marfă și vehiculele comerciale grele care execută lucrări solicitante pe carosabil sau în afara acestuia. Și pt. că bateriile VARTA® Promotive Blue oferă cea mai bună performanță de pornire la rece pt. motoarele mari, vă veți bucura de putere și fiabilitate de la bun început.

Promotive Blue Beneficii cheie

  • Dezvoltată pentru vehicule comerciale de înaltă performanţă cu cerinţe de putere standard
  • Tehnologie extinsă de echipament original (OE) şi consum foarte scăzut de apă – garantând economii la cheltuielile totale de întreţinere proprii.
  • Îndeplineşte cerinţele EN (EN 3- standard) şi norma de rezistenţă la vibraţii V2
  • Extrem sigură graţie tehnologiei cu capac labirint, blocajului de flacără integrat, polilor de racord protejaţi şi capacelor speciale.
  • Autodescărcare minimă graţie aliajului de grilă bazat pe tehnologie calciu-argint
  • Capabiliate de depozitare de până la 15 luni

De ce bateriile VARTA® Promotive Blue?

Oferite de Johnson Controls Power Solutions, bateriile VARTA® Promotive Blue se bucură de încrederea clienților din întreaga lume. Bateriile VARTA® Promotive Blue oferă o durată de viață mai lungă, coroziune mai redusă și costuri de întreținere mai mici. Mergeți cu vehiculul dvs. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.


AC 12V PROMOTIVE BLUE N7 215Ah 1150A

AC 12V PROMOTIVE BLUE N7 215Ah 1150A

Promotive Blue 715 400 115 Aveți nevoie de o baterie universală? Bateriile VARTA® Promotive Blue aco..

975,00RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)